Saturday, February 19, 2011

Trening Kak Opih (Training Kat Office)

Smale nga ari ni , kawe ado trening kak opih. trening ni pasa caro nok negosiek dale khejo. kawe suko sunggoh trening ni, tok ngatok lasung! Namo Trene Mr Jude, terer sunggoh ngaja. wak lawok sokmo, tanyo soale, maing geng, mace2 lagi lah. kawe rekemeng trening ni kak saing2 hok raso nok wak trening kak opih. banyok modul dio ado.. apo2 pun, elmu tu hok kito keno ekzob, guno dale kehidupe kito drumoh, opih atau mano2 jah...:)

(Smalam dan hari ni, saya ada training kat opis. Training ni pasal cara nak negotiate dalam kerja. saya suka sungguh training ni, tak mengantuk langsung! nama trainer Mr Jude, terror sungguh mengajar. buat lawak slalu, tanya soalan, main game, macam2 lagi lah. saya recommend training ni kat kawan2 yg rasa nak buat training kat opis. banyak module dia ada.. apa2 pun, ilmu tu yg kita kena absorb, guna dalam kehidupan kita dirumah, ofis atau mana2 je..:))

kak Jude.. kol kalau nok wak trening (kad Jude. call kalau nak buat training)
namo trening (nama training)
Mr Jude Louis!
ektiviti : nuleh tange kiri nga kane (aktiviti : menulis tangan kiri dan kanan)
Group Photo

2 comments:

  1. bgs2...lepahni leh la nak nego denge client..

    ReplyDelete
  2. ain.. ho, pasni terer la skik nok kecek nga client.:)

    ReplyDelete