Tuesday, May 10, 2011

Maharaja Lawok (Maharaja Lawak)

Jumaak lepah, tune kawe ajok gi tengok maharaja lawok kak finah. mulo2 kawe mace fikir duo tigo kali jugok, tapi pah kawe tengok gelagak peserta2 dio, kawe jadi suko pulok. Jozan, Jambu & Sepah jadi feverek kawe. Saing tune kawe khejo astro wi pah percumo pahtu masuk la kawe nga tune kawe. saing2 tune kawe hok laing pong ado skali.
Hok paling beh, muko kawe nga tune kawe masok tv! napok maso persembahan man. gebah idung kawe. sms, bbm semuo bunying maso tu sebak ore napok kawe. hehehe. harak maso final, saing tune kawe wi pah percumo lagi lahhhh... :p

(Jumaat lepas, tunang saya ajak g tgk maharaja lawak kat finas. mula2 saya mcm fikir dua tiga kali jugak, tapi lepas saya tgk gelagat peserta2, saya jadi suka pulak. Jozan, Jambu & Sepah jadi favorite saya. kawan tunang saya kerja astro bagi pas percuma pastu masuk lah saya dgn tunang saya. kawan2 tunang saya yang lain pun ada skali.
Yang paling best, muka saya dan tunang saya masuk tv! nampak masa persembahan man. kembang hidung saya. sms, bbm semua bunyi masa tu sbb org nampak saya. hehehe. harap masa final, kawan tunang saya kasi pas percuma lagi lahhh....:p)

http://www.youtube.com/watch?v=GDdTsfB89z0&feature=share  ----> link nok tengok muko kawe nga tune kawe.. hehe (link nak tgk muka saya ngan tunang saya.. hehe)

hos anda.... acccccc mizallllll


tune kawe nga adik dio (tunang saya dan adik dia)
bersama nabil
saing2 tune kawe (kawan2 tunang saya)
thank you tune kuuuu! :p

7 comments:

  1. hahaha.. sajo jah tuh. saing kawe letok link tu kak fesbuk. kawe kopi peh lah.

    ReplyDelete
  2. hahah...kami jadik event organizer tuh.

    ReplyDelete
  3. wahhh.. event maharaja lawak mmg best! kalau ada peluang mmg nak g tiap minggu. hehehe

    ReplyDelete
  4. hah, memang nampak pun Ali dalam Maharaja Lawak. biso mung.

    ReplyDelete
  5. I m from Singapore. Learning the Kelantan language. Glad I stumble upon your blog. It helps me a lot. Thanx so much...

    ReplyDelete
  6. Hi! thank you.. i will update my blog this weekend!

    ReplyDelete